maanantai 14. tammikuuta 2013

Hääpukumuotia vuodelle 2013!

CinCin vaan kaikille!

Kävin lauantaina katsastamassa luksushääpukumuotinäytöksen Kiseleffin talossa. Talo on hieno ja toivoisinkin, että asiakkaat löytäisivät nämä hienot käsityöläiset ja pienyrittäjät sekä tietenkin nimekkäämmärkin merkit Torikortteleista. Tuo hää - ja juhlapukumuotinäytös oli Torikortteleilta hyvä veto. Mukana oli Jukka Rintalan, Mert Otsamon, Katri Niskasen sekä kierrätysmerkki Globe Hopen taidonnäytteitä. Itse tein hääpuku/seurapiirijuttua Iltalehteen, joten julkaisen nämä parhaat palat myös täällä blogissa nyt, kun kuvat ovat olleet jo tämän päivän lehdessä. Tosin siellä oli muutama väärä kuvateksti minusta riippumattomista syistä... Joka tapauksessa juttukeikalle jälleen hieman haastavaa, kun pieni vaahtosammutin roikkui lahkeessa ja totesi, ettei päästä minua lähtemään. Lohduttelin, että äiti on poissa vain muutamana tunnin, mutta viisivuotiaalla ei ole "muutaman tunnin" aikakäsitettä, on vain tämä hetki. Kaikki meni kuitenkin hyvin, pääsin lähtemään ja kotiin tullessani prinsessa oli syvässä unessa.

Jukka Rintalan näyttävän kukkapitsiunelman kruunaa floristi Elise Anttisen suunnittelema Valtikka-niminen morsiuskimppu. Sulkamaiset luonnonsilkkikukat irtohihoineen sopivat pitkille ja näyttäville morsmaikuille. 
Katri Niskasen eleganssia modernille morsiamelle. Löytyy tämän kevään mallistosta.Mert Otsamon suunnittelemassa höyhenpuvussa on käytetty eettisistä syistä kotimaista hanhea. Kaikki Swarowskin kristallit on kiinnitetty käsin. Valmistukseen on käytetty satoja tunteja ja lopputulos on tyrmäävä.
Jos Strong After –nimiseen mallistoon kuuluvan uniikkikappaleen haluaa omakseen, kannattaa olla yhteydessä suoraan suunnittelijaan.
Jukka Rintalan Swarowskein koristeltu Madonna-huppu korvaa perinteisen hunnun.


Silkin, pitsikukkien, helmien ja monikerroksisen tyllihelman siivittämänä tämä puku on kuin Joutsenlampi-baletista. Näyttävän hiuskoristeen on tehnyt Matti Vaskelainen ja persoonallinen kimppu on Elise Anttisen käsialaa. Tämänkin Jukka Rintalan uniikkipuvun hinta tiedusteltaessa.

SHARE:

1 kommentti

Blogger Template Created by pipdig