perjantai 15. maaliskuuta 2013

Nomination MyBonBons!


Mikä tuhkimotarina!

Käväisin eilen torstaina Teatterissa Nomination MyBonBons -korumalliston lanseerauksessa.
Korumerkin synty on melkoinen tuhkimotarina. Nominationin isä Paolo Gensini, 71, työskenteli kahdeksankymmentäluvulla jäätelöbaarin pitäjänä Firenzen kupeessa sijaitsevassa Sesto Fiorentinossa ja teki vapaa-ajallaan intohimoisesti koruja.
- Sain idean Composable-rannekoruun teräskellorannekkeesta. Minulla oli mallina muutama kirjainpala ja kiersin firenzeläisissä kultasepänliikkeissä esittelemässä niitä, mutta kukaan ei ollut kiinnostunut, hän muisteli eilen.
Unelmaansa uskonut mies jatkoi sinnikkäästi yrittämistä, kunnes noin vuoden kuluttua eräs Italian merkittävimmistä hopeanvalmistajista päätti ottaa omaperäiset korupalat koemyyntiin liikkeeseensä. Sana niistä levisi nopeasti ja menestystarina oli syntynyt. Tänä päivänä perheyritys on yksi maailman suurimmista teräskoruvalmistajista maailmalla. 
- Raha ei tuo onnea, mutta antaa turvallisuutta. Suurin rikkauteni on kuitenkin siinä, että saan tehdä rakastamaani työtä perheeni parissa, Paolo sanoi eilen. Hän oli muuten todella sydämellinen ja eläväinen tyyppi. Hän kehui myös minun energiaani, mikä oli ihme, sillä olin juuri toipumassa sitkeästä flunssasta ja lähinnä raakuin kuin korppi. Silti haastattelu taisi mennä hyvin, sillä sain kutsun Firenzeen heidän luokseen.:)
Ihania tyyppejä, jotka muistuttavat siitä, että unelmiinsa kannattaa uskoa. Olkoon tämä sellainen päivä meille kaikille!

M


Namskis!


Paolo solmi henkilökohtaisesti kaikille paikalla olleille omat nahkaiset rannekorut.

Lovely cupcakes...


Suolaista.

Minä ja Paolon poika, Nominationin markkinointijohtaja Alessandro Gensini.

Tältä näyttää MyBonBons -mallisto. Itselleni valitsin M-kirjaimen fuksianvärisellä nahkanauhalla.

Ihania suklaanameja!

- Emme maksa tähdille näkyvyydestä. Esimerkiksi Rihanna käyttää korujamme, koska aidosti pitää niistä, Nominationin perustajat kertoivat.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig