maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tyylitsekkaus: Diandra!

Tänään tyylitsekkauksessa on Diandra Flores. Laulaja-muusikon tyyli on omaleimainen sekoitus teinityttöä ja naisellista naista. Puoliksi chileläisellä Didillä on eksoottiset piirteet, joten voimakkaat värit ja rohkeat leikkaukset pukevat häntä hyvin. Tapasin Didin viime viikolla Maikkarilla uuden Totuuden Torvet -ohjelman kuvauksissa, jonka syksyllä nähtävissä jaksoissa hän on siis julkkisvieraana.

Näin Diandra itse kuvailee tyyliään: Arkena en hirveästi stressaa, mitä puen päälleni. Sitten kun menen esiintymään johonkin, niin on kiva ostaa uutta, ettei ole aina samaa päällä.

Tykkään erityisesti: Mustasta, mutta kirkkaat värit kuuluvat kevääseen ja kesään. Tykkään pirteästä meiningistä, kuten tästä takista, joka matsaa näihin kenkiin.

Mitä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: Vyölaukku.

Erikoista: En käytä aurinkolaseja, tai en osaa/ole tottunut käyttämään niitä.Kengät: Spiritstore, housut: Only, takki: Ei muista, Korut: H&M. Gagamainen hiusrusetti on meikkaaja-Miran taidonnäyte ja tehty Didin omiin hiuksiin. Ei siis lisäkkeitä. (Kuva: Juha Rahkonen/Iltalehti).


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig