torstai 24. huhtikuuta 2014

Safkaa ja vinkkua!

Hei,

Olin eilen tosi kivoissa ja rennoissa kirjanjulkkareissa. Pöytään kannettiin pinaattikeittoa ja avokadopastaa sekä kuhaa viineineen. Kohotimme samalla kuplivaa kahdelle Safkaa-leirin uudelle tulokkaalle, Safkaa ja vinkkua -viinioppaalle sekä Safka från måndag till söndag -keittokirjalle, jonka suomenkielinen painos keikkuu kolmatta kuukautta Suomen myydyimpien kirjojen listalla. Täytyy sanoa, että kyllä se aito ja alkuperäinen avokadopasta vaan vie kielen mennessään. Ja kyllä oikea viini oikean ruuan kanssa tekee myös säväyksen. Nam!
Päivän taidepläjäys. Huomaa viinilasin varjo. 

Alkuruoka: Pinaattikeitto. Viinisuositus: Bernard-Massard Cuveé De l´Ecusson Brut. 14.90e Alkosta.

Pääruoka: Avokadopasta. Viinisuositus: Villa Bianchi Verdicchio dei Castilli di Jesi Classico 2012. 10.07 e Alkosta.

Maxillin hienoja seinämaalauksia kelpaa katsella nautiskelun lomassa.

Eikä huhtikuinen sääkään ollut huonoimmasta päästä.

Safkaa ja Vinkkua- kirjan tekijät Arto Koskelo ja Hanna Gullichsen. Keskellä Maxillin omistaja ja muut Safkaa-kirjat Hannan kanssa tehnyt Alexander Gullichsen.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig