perjantai 28. marraskuuta 2014

Karita Tykän kirjanjulkkarit!

Karita Tykän Hyvää huomenta -raakaruokaa ihaniin hetkiin kirjan julkkarit olivat tyylipuhdas taidonnäyte siitä, miten ruokakirjan julkkarit tulisi järjestää. Ensinnäkin ne pidettiin Helsingin Uudenmaankadun kodikkaassa ja hulppean hienossa Kulinaristisessa Instituutissa, jossa oli ihana keittiö ja tunnelmallisia ruokailuhuoneita. Kustantaja oli ihastuttava ja erittäin ammattitaitoinen uusi tuttavuus Cozy Publishing, joka on kustantanut myös mm. Vappu Pimiän ruokakirjan. Brunssia oli kirjan teeman mukaisesti tarjolla ja se oli niin terveellisen herkullista, jokaiselle löytyi kirjan herkuista sopiva. Lämminhenkisessä tilaisuudessa tapasi tuttuja ja tuntemattomia ja työtkin hoituivat samalla mallikkaasti. Tungosta ei ollut ja kauniisti sisustetussa tilassa vallitsi leppoisan kiireetön tunnelma. Raakaruuat veivät kielen mennessään ja mukaan tarttui lahjakassi, josta löytyi uunituore kirja(ihana, suosittelen!), nippu tuoretta timjamia sekä pari pakettia puurohiutaleita. Kirja osoittaa, ettei raakaruoan tekeminen todellakaan ole monimutkaista tai vaadi lehmänhermoja (joita esim. mulla ei ole), vaan kuka tahansa oppii sen käden käänteessä. Kivaa viikonloppua kaikille! Mia

Karitan uusi kirja. Edellinen Raakaa ja makeaa ilmestyi tammikuussa.

Herranjestas, miten maistuvaa laveteli-mustikkakakkua! Ja päällä olevat kukatkin ovat syötäviä.

Valkosipuli-siemenkräkkerit ja porkkana-siemenkräkkerit sulivat suussa.

Juhlakalu taipui moneen eri kuvakulmaan.

Vieraat viihtyivät eritoten tyylikkäällä keittiösaarekkeella.


Kaksi Tv:stä tuttua ruokakirjailijaa kohtasi: Hanna Sumari(Pienet, suuret reseptit) ja Karita Tykkä.

Aamiaissalissa oli lämmin tunnelma.



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig