perjantai 31. maaliskuuta 2017

Uusi vegekahvila Helsinkiin + helpon avokadoraakasuklaamoussen ohje!


Helsinkiin on viime aikoina ilmestynyt ilahduttava määrä vegeruokiin erikoistuneita kahviloita- ja lounaspaikkoja. Uusimpana Kaivopihalle on tullut Well, joka tarjoaa luonnonmukaisia, raikkaita, kasvispainotteisia tuotteita joko paikan päällä tai take awayna nautittavaksi.



Blend me, drink me -smoothiet, Death before decaf -luomukahvit, salaatit, täytetyt leivät, rahkat, proteiinipikarit, valikoima on kattava ja hinnat kohtuulliset. Löysin itselleni uuden vakkarimestan. Itse rakastan kaikkea avokadosta tehtyä, muun muassa avokadoraakasukaamousse on eräs all time favourite-herkkuni täynnä hyviä vitamiineja. Tässä Pipsa Hurmerinnan hyväksi havaittu resepti:

Avokadoraakasuklaamousse

2 banaania
1 avokado
30 g (3/4 dl) raakakaakaojauhetta
1 rkl vaahterasiirappia
Ripaus suolaa
Valmistusohje

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta, kunnes seos on tasaista. Tarjoile tuoreiden marjojen ja pähkinöiden kanssa.


Well, good morning, good afternoon & good night. 

Well sijaitsee osoitteessa Kaivokatu 10 A.

Konsepti lähti yliopisto-opiskelijoiden toiveesta saada terveellisiä herkkuja tarjoava kahvila Helsinkiin.

Tässä Wellin wappupiknikkassi, loistava idea sille, joka ei jaksa itse nähdä vaivaa, vaan haluaa keskittyä terveellisistä herkuista nauttimiseen!

Suussa sulavat bagelit ovat eräs kahvilan suosikkituotteista.




SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig