perjantai 28. heinäkuuta 2017

Mikä on sinun lempikorusi? Osallistu Kultajousen lahjakortin arvontaan!

Kultajousen Helsingin Aleksanterinkadun myymälässä vietettiin tiistaina Vermon Kuninkuusravien ennakkoiltaa. Etkojen lisäksi Kultajousi on näkyvästi esillä 4. - 6.8.2017 Vermossa, kun Kuninkuusraveissa juhlitaan 100-vuotiasta Suomea ja 110-vuotiasta suomenhevosta. Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä, Suomen suurin yksityinen kulta-alan liike Kultajousi panostaa juhlavuotensa kunniaksi vahvasti suomalaiseen urheiluun. Jalkapallon ja jääkiekon lisäksi ketju näkyy kuluvan vuoden aikana mukana Vermon ajaja- sekä valmentajaliigassa ja elokuun Kuninkuusraveissa.

Vermon raviradan keskiviikkojen T65 -lähdöt ajetaan jatkossa kerran kuussa Kultajousen nimikkolähtöinä. Elokuussa Vermon Kuninkuusraveissa niinikään sunnuntain päälähtö kantaa Kultajousen nimeä. Käythän tykkäämässä blogini FB-sivusta ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Jos haluat päästä katsomaan Kuninkuusraveja Vermoon sunnuntaina 6.8. muista osallistua Kultajousen lippuarvontaan - voit voittaa liput itsellesi ja ystävällesi Kultajousen lähtöön klo 13.
Osallistu lippujen arvontaan tästä: http://kampanja.kultajousi.fi/kuninkuusravit

Lisäksi osallistut 100 euron korulahjakortin arvontaan kertomalla, mikä on lempikorusi ja miksi. Voita vastata kommenttikenttään tai malmimia@gmail.com. Oma lempikoruni on muuten vihkisormukseni, joka teetettiin Tarkiaisella toiveideni mukaisesti. Kannattaa osallistua!


Tässä Atte Kajovan kuvia kuplivasta tilaisuudesta, josta tein juttua ensi viikon Me Naisiin.
Tuore Mr. Gay Finland Rami Kiiskinen ja Aira.

Vaateyrittäjä Kaarina Kivilahti.

 Ex-kiinteistönvälittäjä Danita Westphal

Juontajalegenda Riitta Väisänen ja Viltsu-tytär.

Kirjailija Laura Paloheimo.

Näillä juomilla nostettiin malja 50-vuotiaalle Kultajouselle!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Mun lempikoru on rakkaaltani saatu itsekaiverrettu kaulakoru, jossa on Pikku Prinssistä lainaus: "Ei voi tuntea muuta kuin sen, minkä itse on kesyttänyt" <3 kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Vihkisormukseni. 17 vuotta olen sitä kantanut. Toivoisin lisää onnen hetkiä. Tavallista arkea. Elämää.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 3. Lempikoruni on ristikaulakoru, jonka olen saanut rippilahjaksi :) Erityisen uskollinen en ole, mutta koru on kaunis :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Kalevalan sormus, jonka olen saanut kauan sitte valmistujaislahjaksi :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Oma lempikoruni on nilkkakoru, jonka sain aikoinaan rippilahjaksi. Tämä koru on ollut mukana monilla teillä ja matkoilla ja muistuttaa monesta.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta. :) Suoritan arvonnan huomenna. :)

   Poista
 6. Sormus, jonka sain äidiltäni.

  hatomilla@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Heippa! Kiitos kaikille vastauksista. Suoritan arvonnan tänään. Muistutan vielä, että käythän tykkäämässä blogini FB-sivusta, niin olet sitäkin kautta mukana arvonnassa. https://www.facebook.com/cincinbymiamalmi/

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig